Cum cumperi în siguranță

Sistemul de calificative oferit de către Okazii.ro te ajută să recunoşti vânzătorii de încredere astfel încât să beneficiezi întotdeauna de cele mai bune servicii. Calificativele reflectă modul în care se desfăşoară o tranzacţie şi arată seriozitatea utilizatorilor.

Vanzatorii-Premium

Garanția de Livrare este un serviciu oferit cumpărătorilor de către Okazii.ro. Îţi garantăm că dacă produsul cumpărat nu corespunde cu descrierea de pe site şi este acoperit de Garantia de Livrare Okazii.ro îţi da banii înapoi.

Cum funcționează?

– Alegi să cumperi un produs marcat în programul Garantia de Livrare;
– Vânzătorul îți trimite coletul prin DPD sau Fan Courier, in baza awb-ului generat din contul Okazii.ro;
– Plătești la recepționarea produsului;
– Ai 3 zile pentru a te asigura că produsul corespunde cu descrierea de pe site;
– Okazii.ro virează banii tăi în contul vânzătorului numai după ce ai confirmat calitatea produsului comandat.

Dacă primesti un produs necorespunzător poti deschide o reclamatie din contul meu.

Produsele care beneficiază de Garanția de Livrare pot fi identificate în rezultatele căutărilor prin simbolul Untitled.
Pentru asistență in cazul tranzacțiilor prin Garanția de Livrare ne puteți suna la 0374.187.893 (de luni până vineri, intre orele: 09.00 – 18.00).

gdl.paint


Vânzătorii Premium sunt acei utilizatori cu o activitate de vânzare excelentă. Această calitate poate fi obtinută doar de catre vânzătorii Okazii.ro care indeplinesc o serie de criterii stricte.

Calitatea serviciilor oferite clientilor reprezintă cel mai important aspect care este luat in considerare la acordarea statutului de Vânzător Premium.

Pentru a deveni Vânzător Premium este necesară îndeplinirea mai multor criterii de calitate. În plus, verificăm şi manual aceşti utilizatori pentru a ne asigura că oferă servicii de cea mai bună calitate cumpărătorilor.
Vanzatorii Premium sunt marcaţi distinctiv atât in listările de produse cat si in profilul de utilizator.

Vanzatorii-Premium

Folosind plata cu cardul te asiguri că produsul primit este conform descrierii de pe site sau îţi primeşti banii înapoi. De fiecare dată când alegi să foloseşti plata cu cardul pe Okazii.ro beneficiezi automat de Garantia de Livrare.

Informatiile au fost utile?
DaNu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne