Cum poți cumpăra

Cumpărarea fără cont

Chiar dacă nu deții un cont de utilizator Okazii.ro poți face o comandă pentru produsul dorit. În pagina de login este necesar să alegi varianta “Cumpără fără cont”. Pentru finalizarea tranzacției trebuie să confirmi adresa de email furnizată impreună cu numărul de telefon. De asemenea, poti face cumpărături simplu si rapid, logându-te cu contul tău de Facebook.

Coșul de cumpărături

Pentru a cumpăra produse prin intermediul coșului de cumpărături este suficient ca în pagina de produs sau în paginile cu rezultatele căutărilor să folosești butonul “Adaugă în cos”. Pentru finalizarea comenzilor trebuie să accesezi coșul tău, să completezi datele de livrare și să trimiți comanda.
În coșul de cumpărături pot fi adăugate doar oferte de tip Instant.

De pe mobil

Produsele disponibile în Okazii.ro pot fi cumpărate și de pe terminalele mobile. Ai la dispoziție aplicații pentru iPhone, iPad, Android. De asemenea, poți cumpăra produsele dorite din varianta mobilă a site-ului: m.okazii.ro.

Cerere de ofertă

Ce este cererea de ofertă

Cererea de ofertă reprezintă un instrument gratuit prin intermediul căruia cumpărătorii pot cere oferte pentru anumite produse sau servicii chiar dacă acestea nu sunt listate în cadrul Okazii.ro.

Mod de funcționare

Cererea de ofertă poate fi trimisă accesând pagina http://www.okazii.ro/cerere-oferta/ Pentru a trimite o cerere de ofertă este suficient să completezi denumirea produsului dorit, o descriere a acestuia, categoria în care se încadrează și perioada de valabilitate a cererii. Pentru a primi cât mai repede o ofertă bună asigură-te ca ai precizat toate informațiile de care vânzătorul are nevoie. Aceasta va ajunge la toți vânzătorii din Okazii.ro care au ales sa primeasca cereri pentru categoria selectată de catre tine.

La fiecare cerere nouă de ofertă toți vănzătorii sunt notificați în mod automat de către noi prin intermediul e-mail-ului.

Vânzătorii îți vor răspunde prin intermediul unui produs. Toate raspunsurile primite de la vânzători vor fi afișate în secțiunea Cereri de ofertă trimise. Aici vei putea vedea care este cea mai bună ofertă primită iar dacă ești mulțumit de ea poți plasa comanda ca la orice produs de pe site.

Pentru a folosi acest serivicu este necesar să aveți un cont activ de utilizator Okazii.ro.

Serviciul este disponibil doar pentru categoriile din secțiunea Auto, moto, piese, accesorii.

Livrare și plată

Livrarea

Livrarea produselor este asigurată în mod exclusiv de către vânzător. Fiecare vânzător poate oferi pentru produsele sale mai multe modalități de plată care sunt afișate în pagina produsului.
Cele 3 metode de livrare sunt:
– Livrare prin curier
– Livrare prin poștă
– Predare personală

Livrarea prin curier reprezintă cea mai rapidă și comodă modalitate de livrare – plasezi comanda online și primești produsul la adresa indicată de tine.

Livrarea prin poștă are ca principal avantaj aria mare de acoperire fără costuri suplimentare. Pentru ridicarea coletului va trebui însă să te prezinți la oficiul poștal de care aparții.

Predarea personală presupune întâlnirea directa cu vânzătorul într-un loc stabilit de comun acord. Este recomandabil ca locul de întâlnire să fie unul public, pentru a fi în deplină siguranță.

Plata produselor

Pentru achitarea produselor sunt disponibile 5 modalități:
– Plata ramburs
– Plata cu cardul
– Plata prin intermediul portofelului digital
– La predare
– Plata în avans in contul bancar al vânzătorului

Plata ramburs este o plată facută de către cumpărător în momentul în care primește produsul prin curier sau, în cazul livrărilor prin poștă, în momentul ridicării produsului de la oficiul poștal.

Plata cu cardul se realizează online, prin cardul de credit/debit. Plătești produsul în momentul plasării comenzii, iar la primirea coletului nu mai este necesar să achiți nimic. Toate tranzacțiile plătite în avans prin card de credit sunt acoperite de Garanția de Livrare.

Plata la predare se realizează atunci când se optează pentru livrarea personală a unui produs. În acest caz cumpărătorul achita produsul în momentul în care se întâlnește cu vânzătorul.

Plata în avans presupune ca tu să achiti valoarea produsului integral sau parțial intr-un cont bancar indicat de vanzator. Iti recomandăm să folosești aceasta metoda de plata doar atunci cand vanzatorul are un istoric bun pe site (un numar mare de calificative pozitive).

Plata cu puncte de fidelitate îți permite să achiți parțial sau integral valoarea unui produs folosind puncte de fidelitate pe care la acumulezi în mod automat atunci când achizoționezi produse cu Garanția de Livrare sau achitate online, prin card. Numărul de puncte pe care le poți folosi îți va fi afișat în formularul de comandă. Plata cu puncte de fidelitate este disponibilă pentru utilizatorii autentificați atât pentru cumpărarea normală cât și pentru coșul de cumpărături.

Informatiile au fost utile?
DaNu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne