Produse favorite

Pentru a gestiona mai bine produsele de care ești interesat, le poți adăuga la favorite. Poți salva căutări, produse sau vânzători de care ești interesat.

Pentru adăugarea unui produs în lista de favorite este suficient să folosești butonul “Adaugă la favorite” care este disponibil atât în pagina produsului, cât și în rezultatele căutărilor. Pe lângă listele implicite ai posibilitatea de a crea noi liste în care să adaugi produsele favorite astfel încât să le poți gestiona mai bine.

Atunci când nu ai găsit produsul pe care îl căutai sau pur și simplu vrei să vezi ce oferte noi pentru un anumit produs apar în fiecare zi, poți activa o alertă pentru o căutare. Activarea alertei se face prin linkul “Setează o alertă” și zilnic vei primi pe adresa de e-mail asociată contului produsele noi ce corespund căutării făcute.

Dacă ai găsit un vânzător care oferă spre vânzare produse interesante, îți poți activa o alertă pentru a fi notificat când acesta pune în vânzare noi produse. Activarea se realizează prin intermediul linkului “Salvează vânzătorul” care este disponibil în pagina de produs sau în profilul vânzătorului de pe site.

Informatiile au fost utile?
DaNu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne