Anularea și revizuirea

Procedura de întelegere reciprocă

În cazul în care pentru o anumită tranzacție au fost acordate calificative negative sau neutre, iar utilizatorii și-au rezolvat între timp problemele, se pot anula ambele calificative acordate. Pentru anularea calificativelor prin înțelegere reciprocă este necesar ca ambii parteneri de tranzacționare să fie de acord cu acest lucru.

Procedura de înțelegere reciprocă poate fi inițiată în maxim 90 de zile de la finalizarea tranzacției accesand link-ul “Inițiază” din secțiunea Contul meu/Calificative/Întelegerea reciprocă.

Calificativele anulate prin această procedură nu mai pot fi reacordate.

Revizuirea calificativelor

După acordarea unui calificativ negativ sau neutru fiecare utilizator are posibilitatea de a-l revizui în cazul în care consideră că a fost acordat în mod greșit. Prin funcția de revizuire poate fi modificată atât valoarea calificativului cât și comentariul asociat acestuia. Dacă ai acordat un calificativ neutru, el poate fi revizuit doar în pozitiv.

Opțiunea de revizuire a calificativelor este disponibilă doar pentru calificativele neutre și negative acordate, putând fi folosită timp de maxim 30 de zile de la acordarea acestora. Link-ul de revizuire este disponibil în dreptul calificativelor neutre și negative acordate și poate fi folosit o singură dată.

Anularea calificativelor la inițierea cererilor de retur comision

În momentul în care vânzătorul solicită returnarea comisionului pentru o tranzacție ca urmare a nefinalizarii acesteia, Okazii.ro poate lua decizia de anulare a eventualelor calificative acordate pentru această tranzacție dacă, în urma analizei se consideră că acestea au fost acordate în mod nejustficat.

Anularea calificativelor de către Okazii.ro

Okazii.ro anulează sau modifică anumite calificative doar în cazuri excepționale. Aceste situații pot fi cazuri în care reprezentantii Okazii.ro verifică detaliile unei tranzacții, iar în urma analizei unor probe concrete constată că feedback-urile au fost acordate fără o justificare reală.

Informatiile au fost utile?
DaNu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne