Integrari cu alte platforme

Pentru derularea cat mai eficienta a activitatii tale in marketplace-ul Okazii.ro daca folosesti si alte platforme poti automatiza anumite procese cum ar fi:Importul si actualizarea produselor in Okazii.ro

– Trimiterea automata din platforma ta in Okazii.ro a numarului de tracking pentru comenzi

– Trimiterea automata din platforma ta in Okazii.ro a facturii fiscale generata pentru comenzi

– Generarea facturii din Okazii.ro pentru comenzi si salvarea in aplicatia de contabilitate utilizata de catre tine

Easy Sales

Eeasy Sales este o platforma ce iti permite sa te integrezi cu multiple marketeplace-uri, aplicatii de contabilitate sau logistica si poate fi utilizata atat in cazul in care ai un magazin online propriu cat si in cazul in care administrezi produsele direct.

Prin intermediul Easy Sales poti:

– lista produse in mod automat in Okazii.ro

– trimite facturile fiscale generate pentru comenzile primite in Okazii.ro

– trimite numerele de tracking pentru expediile coletelor aferente comenzilor primite in Okazii.ro

Listarea produselor

Listarea produselor din Easy Sales in Okazii.ro se realizeaza prin intermediul unui feed XML care este pus la dispozitia ta in mod gratuit.

Pentru configurarea feed-ului de produse trebuie sa realizezi urmatorii pasi:

In contul tau Easy Sales accesezi sectiunea Integrari / Marketplace si cauti conexiunea cu Okazii.ro

Integrari marketplace easy-sales.com

Introduci informatiile necesare si API Key-ul necesar pentru conectarea la contul tau de utilizator Okazii.ro API Key-ul trebuie generat din sectiunea setari API si copiat in platforma Easy Sales fara “Bearer  “.

Setari conexiune Okazii.ro

La setarea initiala generarea feed-ului XML poate dura cateva ore.

Dupa generarea feed-ului, acesta va fi disponibil in sectiuna Integrari / Marketplace la conexiunea cu Okazii.ro. Acest feed il vei folosi in sectiunea https://magazine.okazii.ro/admin/administrare/import/pas-2/automat/ – Feed URL

Configurare feed XML Okazii.ro

Tot ce mai trebuie sa faci este sa completezi detaliile generale legate de produse si curieri dupa care sa alegi frecventa actualizarii.

Dupa primul import de produse in Okazii.ro va trebui sa realizezi si asocierea categoriilor din magazinul tau la cele din Okazii.ro accesand sectiunea Categorii feed https://magazine.okazii.ro/admin/administrare/sincronizare-categorii/?sorting=categorie_feed_asc&page=1&per_page=1000

Asociere categorii la catalogul Okazii.ro

Ulterior, produsele se vor actualiza in mod automat la intervalul stabilit de tine.

Incarcarea facturilor in Okazii.ro

Daca ai configurata integrarea cu Okazii.ro si ai setat API Key-ul, la generarea facturii din Easy Sales pentru o comanda primita din Okazii.ro aceasta va fi incarcata in mod automat si in marketplace-ul Okazii.ro. Factura va fi disponibila pentru descarcare atat pentru tine cat si pentru cumparator.

Incarcarea numerelor de tracking

Daca ai configurata integrarea cu Okazii.ro si ai setat API Key-ul, la generarea AWB-ului din Easy Sales acesta va fi incarcat in mod automat si in Okazii.ro. Pentru Cargus, DPD, Fan Courier, GLS si Sameday comanda din Okazii.ro se va actualiza in mod automat conform statusurilor de la firmele de curierat. Adaugarea numarului de tracking este foarte importanta pentru actualizarea corecta a comenzii si este obligatorie atunci cand comanda a fost achitata prin card.

Informatiile au fost utile?
DaNu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne