Cum po╚Ťi cump─âra

Cump─ârarea f─âr─â cont

Chiar dac─â nu de╚Ťii un cont de utilizator Okazii.ro po╚Ťi face o comand─â pentru produsul dorit. ├Än pagina de login este necesar s─â alegi varianta ÔÇťCump─âr─â f─âr─â contÔÇŁ. Pentru finalizarea tranzac╚Ťiei trebuie s─â confirmi adresa de email furnizat─â impreun─â cu num─ârul de telefon. De asemenea, poti face cump─âr─âturi simplu si rapid, log├óndu-te cu contul t─âu de Facebook.

Coșul de cumpărături

Pentru a cump─âra produse prin intermediul co╚Öului de cump─âr─âturi este suficient ca ├«n pagina de produs sau ├«n paginile cu rezultatele c─âut─ârilor s─â folose╚Öti butonul ÔÇťAdaug─â ├«n cosÔÇŁ. Pentru finalizarea comenzilor trebuie s─â accesezi co╚Öul t─âu, s─â completezi datele de livrare ╚Öi s─â trimi╚Ťi comanda.
În coșul de cumpărături pot fi adăugate doar oferte de tip Instant.

De pe mobil

Produsele disponibile ├«n Okazii.ro pot fi cump─ârate ╚Öi de pe terminalele mobile. Ai la dispozi╚Ťie aplica╚Ťii pentru iPhone, iPad, Android. De asemenea, po╚Ťi cump─âra produsele dorite din varianta mobil─â a site-ului: m.okazii.ro.

Cerere de ofert─â

Ce este cererea de ofert─â

Cererea de ofertă reprezintă un instrument gratuit prin intermediul căruia cumpărătorii pot cere oferte pentru anumite produse sau servicii chiar dacă acestea nu sunt listate în cadrul Okazii.ro.

Mod de func╚Ťionare

Cererea de ofert─â poate fi trimis─â acces├ónd pagina http://www.okazii.ro/cerere-oferta/ Pentru a trimite o cerere de ofert─â este suficient s─â completezi denumirea produsului dorit, o descriere a acestuia, categoria ├«n care se ├«ncadreaz─â ╚Öi perioada de valabilitate a cererii. Pentru a primi c├ót mai repede o ofert─â bun─â asigur─â-te ca ai precizat toate informa╚Ťiile de care v├ónz─âtorul are nevoie. Aceasta va ajunge la to╚Ťi v├ónz─âtorii din Okazii.ro care au ales sa primeasca cereri pentru categoria selectat─â de catre tine.

La fiecare cerere nou─â de ofert─â to╚Ťi v─ânz─âtorii sunt notifica╚Ťi ├«n mod automat de c─âtre noi prin intermediul e-mail-ului.

V├ónz─âtorii ├«╚Ťi vor r─âspunde prin intermediul unui produs. Toate raspunsurile primite de la v├ónz─âtori vor fi afi╚Öate ├«n sec╚Ťiunea Cereri de ofert─â trimise. Aici vei putea vedea care este cea mai bun─â ofert─â primit─â iar dac─â e╚Öti mul╚Ťumit de ea po╚Ťi plasa comanda ca la orice produs de pe site.

Pentru a folosi acest serivicu este necesar s─â ave╚Ťi un cont activ de utilizator Okazii.ro.

Serviciul este disponibil doar pentru categoriile din sec╚Ťiunea Auto, moto, piese, accesorii.

Livrare și plată

Livrarea

Livrarea produselor este asigurat─â ├«n mod exclusiv de c─âtre v├ónz─âtor. Fiecare v├ónz─âtor poate oferi pentru produsele sale mai multe modalit─â╚Ťi de plat─â care sunt afi╚Öate ├«n pagina produsului.
Cele 3 metode de livrare sunt:
– Livrare prin curier
– Livrare prin po╚Öt─â
– Predare personal─â

Livrarea prin curier reprezint─â cea mai rapid─â ╚Öi comod─â modalitate de livrare ÔÇô plasezi comanda online ╚Öi prime╚Öti produsul la adresa indicat─â de tine.

Livrarea prin po╚Öt─â are ca principal avantaj aria mare de acoperire f─âr─â costuri suplimentare. Pentru ridicarea coletului va trebui ├«ns─â s─â te prezin╚Ťi la oficiul po╚Ötal de care apar╚Ťii.

Predarea personal─â presupune ├«nt├ólnirea directa cu v├ónz─âtorul ├«ntr-un loc stabilit de comun acord. Este recomandabil ca locul de ├«nt├ólnire s─â fie unul public, pentru a fi ├«n deplin─â siguran╚Ť─â.

Plata produselor

Pentru achitarea produselor sunt disponibile 5 modalit─â╚Ťi:
– Plata ramburs
– Plata cu cardul
– Plata prin intermediul portofelului digital
– La predare
– Plata ├«n avans in contul bancar al v├ónz─âtorului

Plata ramburs este o plată facută de către cumpărător în momentul în care primește produsul prin curier sau, în cazul livrărilor prin poștă, în momentul ridicării produsului de la oficiul poștal.

Plata cu cardul se realizeaz─â online, prin cardul de credit/debit. Pl─âte╚Öti produsul ├«n momentul plas─ârii comenzii, iar la primirea coletului nu mai este necesar s─â achi╚Ťi nimic. Toate tranzac╚Ťiile pl─âtite ├«n avans prin card de credit sunt acoperite de Garan╚Ťia de Livrare.

Plata prin intermediul portofelului digital MasterPass de la MasterCard este o optiune foarte comoda, rapida si sigura. Dac─â alegi s─â pl─âte╚Öti prin MasterPass, nu mai este nevoie s─â introduci informa╚Ťiile cardului la fiecare plat─â, acestea fiind transmise securizat prin intermediul acestui serviciu.

Pentru ├«nrolarea cardului ├«n sistemul MasterPass, acceseaz─â acest link┬á si apoi apas─â butonul “Sign up” sau poti selecta in procesul de plat─â a produselor op╚Ťiunea ÔÇťPlata online prin MasterPassÔÇŁ. Vei fi direc╚Ťionat c─âtre site-ul MasterPass unde po╚Ťi stoca ├«n siguran╚Ť─â informa╚Ťiile cardurilor tale pe care dore╚Öti s─â le utilizezi pentru tranzac╚Ťii pe Okazii.ro.

Astfel, la urm─âtoarele pl─âti pentru produsele de pe Okazii.ro prin MasterPass, nu mai este nevoie s─â reiei tot procesul de introducere a informa╚Ťiilor de pe card, put├ónd s─â efectuezi plata mai simplu, doar prin accesarea butonului ÔÇťPlata online prin MasterPassÔÇŁ.

Plata la predare se realizează atunci când se optează pentru livrarea personală a unui produs. În acest caz cumpărătorul achita produsul în momentul în care se întâlnește cu vânzătorul.

Plata ├«n avans presupune ca tu s─â achiti valoarea produsului integral sau par╚Ťial intr-un cont bancar indicat de vanzator. Iti recomand─âm s─â folose╚Öti aceasta metoda de plata doar atunci cand vanzatorul are un istoric bun pe site (un numar mare de calificative pozitive).

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne