Garantia de Livrare prin DPD

Ce este Garanția de Livrare?

Garanția de Livrare este un un serviciu de garantare a tranzacțiilor oferit de Okazii.ro. Pentru tranzacțiile realizate prin Garanția de Livrare cumpăratorii au la dispoziție 3 zile lucrătoare să confirme că produsul primit corespunde descrierii. În caz contrar îl pot returna și își primesc banii înapoi.

Okazii.ro va transfera banii către vânzător dupa ce cumpăratorul confirmă calitatea produsului sau dacă în cele 3 zile lucrătoare nu a fost inițiata o reclamație.

Cum pot oferi cumpărătorilor Garanția de Livrare prin DPD ?

Pentru a oferi Garanția de Livrare este suficient să livrezi produsele prin curierul DPD. Selecția curierilor o faci la punerea în vânzare sau la editarea unui produs. Costul livrării se va calcula în mod automat în funcție de greutatea coletului tău.

Cum trimit produsul?

La primirea unei comenzi va trebui să generezi din contul tau documentul de transport și să îl printezi, dupa care să chemi curierul și să precizezi că livrarea se va face prin Okazii.ro pentru a beneficia de tariful preferențial.

Costul de transport va fi retras în mod automat din contul tău de utilizator Okazii.ro – la venirea curierului trebuie doar să îi predai coletul si documentul de transport printat.

Cum primesc contravaloarea produsului?

Ai 3 modalități prin care poți încasa contravaloarea produsului vândut:
1. Într-un cont bancar
2. Prin mandat poștal
3. În contul de utilizator Okazii.ro
Poți alege cum vei primi banii accesând secțiunea Date bancare din Contul meu

Când primesc banii pentru produsul vândut?

După ce cumpărătorul confirmă calitatea produsului primit sau trec cele 3 zile lucrătoare fără a fi inițiată o reclamație, iar Okazii.ro primește confirmarea de la firma de curierat că banii au fost încasați.

Vei primi contravaloarea produsului din care se vor scadea comisionul de tranzacționare Okazii.ro și costul de transport. Plațile se fac în fiecare zi de joi a săptămânii.

Cum activez Garanția de Livrare prin curierul DPD?

Dacă ai un magazin în cadrul Okazii.ro poti activa curierul accesând secțiunea Detalii produs din interfața de administrare.

Dacî folosesști punerea în vânzare este suficient sa alegi opțiunea de livrare prin DPD cu Garanția de Livrare atunci când pui în vanzare un produs nou sau cand editezi unul deja activ. Daca ai multe produse pentru care dorești modificarea opțiunilor de livrare ne poți contacta la adresa suport@okazii.ro și vom face noi modificările pentru tine.

De ce să ofer Garanția de Livrare?

Mai multe vânzări
• Produsele pentru care este oferită Garanția de Livrare sunt evidentiate în site
• Beneficiezi de mai multă încredere din partea cumpărătorilor

Tarife mici la expedierea coletelor
15,50 lei în orice localitate din Romania prin DPD

Tarifele conțin TVA și sunt calculate pentru livrarea unui colet de 1kg. Lista completă de tarife poate fi gasită aici.

Informatiile au fost utile?
DaNu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne