Garantia de Livrare

Serviciul gratuit Garan╚Ťia de Livrare ├«i ├«ncurajeaz─â pe clien╚Ťi s─â cumpere de la tine cu aceea╚Öi ├«ncredere ╚Öi satisfac╚Ťie garantat─â la care se a╚Öteapt─â de la orice magazin care le inspir─â siguran╚Ť─â.

Acesta este cel mai modern ╚Öi sigur mod de a vinde online ÔÇô Okazii.ro garanteaz─â pentru tine! Vei livra prin DPD┬ásau Fan Courier, cele mai bune servicii de curierat din Rom├ónia, la un pre╚Ť foarte convenabil, negociat pentru tine de c─âtre echipa noastr─â. Banii vor ajunge apoi direct ├«n contul t─âu.

În plus, ai reclamă gratuită cu efect de reclamă plătită. Okazii.ro va comunica intensiv acest program, în toate paginile disponibile cumpărătorilor. Produsele tale vor fi promovate în prima pagină Okazii.ro și vor urca automat în listări. Crește șansele de vânzare pentru produsele tale aderând la acest program!

Condi╚Ťiile ├«n care po╚Ťi oferi Garan╚Ťia de Livrare

1. Singurele condi╚Ťii pe care trebuie s─â le ├«ndepline╚Öti pentru a oferi Garan╚Ťia de Livrare pentru produsele tale sunt:
ÔÇó un cont bancar valid, pe care trebuie s─â ├«l completezi ├«n sec╚Ťiunea ÔÇťDate bancareÔÇŁ din Contul t─âu
ÔÇó produsele trebuie livrate dintr-o localitate din re╚Ťeaua Fan Courie sau de oriunde din Rom├ónia prin DPD

Dup─â ce ai completat datele tale bancare, po╚Ťi oferi op╚Ťional Garan╚Ťia de Livrare pentru unele dintre produsele tale sau pentru toate. Tot ce trebuie s─â faci este s─â bifezi aceast─â op╚Ťiune ├«n formularul de punere ├«n v├ónzare ╚Öi apoi s─â completezi tarifele pentru DPD┬ásau Fan Courier.
Care sunt costurile de transport pentru coletele expediate prin Garan╚Ťia de Livrare?

Costurile de transport pentru Garan╚Ťia de Livrare

Datorit─â unui parteneriat ├«ncheiat ├«ntre Okazii.ro ╚Öi cei doi curieri, Fan Courier ╚Öi DPD, costul de expediere a unui colet prin Garan╚Ťia de Livrare este unul preferen╚Ťial, conform grilei de mai jos:

Greutate colet┬á DPD┬átarif unic local/na╚Ťional Fan Courier livrare local Fan Courier livrare na╚Ťional Moneda
1 kg 12.79 9.52 14.28 RON
2 kg 13.81 10.71 15.47 RON
3 kg 14.83 11.90 16.66 RON
4 kg 15.85 13.09 17.85 RON
5 kg 16.87 14.28 19.04 RON
6 kg 17.89 15.47 20.23 RON
7 kg 18.91 16.66 21.42 RON
8 kg 19.93 17.85 22.61 RON
9 kg 20.95 19.04 23.80 RON
10 kg 21.97 20.23 24.99 RON

Cât plătesti transportul dacă nu este ridicat coletul

Okazii.ro pl─âteste taxa de retur in cazul tuturor coletelor trimise prin Garantia de Livrare.

Vânzătorii beneficiază de această facilitate în toate situaţiile în care coletul a fost trimis:
– prin DPD┬ásau Fan Courier, ├«mpreun─â cu documentul de transport (awb-ul) generat din contul Okazii.ro;
– prin orice alt─â metod─â de transport, dac─â v├ónz─âtorul are activat serviciul ÔÇ×Garan┼úia de Livrare pentru orice modalitate de livrareÔÇŁ.

├Än cazul neridic─ârii coletului de c─âtre cump─âr─âtor Okazii.ro pl─âte┼čte costul de retur al produsului astfel:
– pentru coletele ├«nso┼úite de documentul de transport, generat din contul de utilizator Okazii.ro ÔÇô curierul va ├«napoia v├ónz─âtorului produsul f─âr─â a mai solicita plata returului;
– pentru coletele care beneficiaz─â de ÔÇ×Garan┼úia de Livrare pentru orice modalitate de livrareÔÇŁ ÔÇô v├ónz─âtorul va trebui s─â trimit─â pe adresa suportgdl@okazii.ro actele de expediere ┼či retur ale coletului, iar Okazii.ro va face plata costului de retur ├«n contul de utilizator.

Modul de func╚Ťionare a serviciului

Dup─â ce este comandat unul dintre produsele cu Garan╚Ťia de Livrare, v├ónz─âtorul genereaz─â un document de transport (AWB) din sec╚Ťiunea special─â a Okazii.ro. Apoi expediaz─â produsul prin curierul DPD┬ásau Fan Courier c─âtre cump─âr─âtor.

Ce se poate întâmpla mai departe?

1. V├ónz─âtorul nu trimite coletul sau coletul se pierde. Tranzac╚Ťia se ├«nchide f─âr─â o plat─â efectuat─â.
2. Cump─âr─âtorul prime╚Öte coletul. ├Än acel moment, cump─âr─âtorul pl─âte╚Öte curierului pre╚Ťul produsului ╚Öi costul transportului, a╚Öa cum au fost indicate de v├ónz─âtor ├«n pagina de tranzac╚Ťie. Curierul preia banii ╚Öi ├«i transfera c─âtre Okazii.ro. Din acest moment:
2a. Cump─âr─âtorul confirm─â calitatea produsului primit, ├«n cel mult 3 zile de la recep╚Ťionarea coletului. Astfel, tranzac╚Ťia se ├«ncheie ╚Öi banii sunt vira╚Ťi v├ónz─âtorului ├«n urm─âtoarea zi de joi.
2b. Cele 3 zile lucr─âtoare trec f─âr─â nicio ac╚Ťiune. ╚śi ├«n acest caz, banii sunt vira╚Ťi automat ├«n contul v├ónz─âtorului ├«n urm─âtoarea zi de joi urmat─â ├«ncheierii tranzac╚Ťiei.
2c. Cump─âr─âtorul reclam─â tranzac╚Ťia (dac─â produsul nu corespunde cu descrierea din pagina Okazii.ro de unde a fost comandat).

Reclamarea tranzac╚Ťiilor

Dac─â produsul pe care l-a primit nu corespunde cu descrierea sau este deteriorat ├«n urma transportului, cump─âr─âtorul poate face acum o reclama╚Ťie.
Acesta completeaz─â formularul special din sec╚Ťiunea Suport Garan╚Ťia de Livrare, moment ├«n care se activeaz─â Pagina reclama╚Ťiei, iar v├ónz─âtorul este notificat automat. Pentru a deschide o reclama╚Ťie, cump─âr─âtorul trebuie s─â aib─â completate datele contului s─âu bancar ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×Contul meuÔÇŁ pentru ca ulterior banii s─â ├«i poat─â fi vira╚Ťi, ├«n cazul ramburs─ârii.

Dup─â ini╚Ťierea reclama╚Ťiei, v├ónz─âtorul ╚Öi cump─âr─âtorul au la dispozi╚Ťie 5 zile lucr─âtoare pentru a g─âsi o solu╚Ťie amiabil─â pentru rezolvarea acestei ne├«n╚Ťelegeri.
Aceast─â solu╚Ťie poate fi:
1. Cump─âr─âtorul returneaz─â produsul c─âtre v├ónz─âtor si achit─â costul de retur al coletului. Dup─â ce v├ónz─âtorul prime╚Öte ├«napoi produsul, banii sunt rambursa╚Ťi de c─âtre Okazii.ro ├«n contul cump─âr─âtorului.
2. O parte din bani sunt rambursa╚Ťi c─âtre cump─âr─âtor, f─âr─â returnarea produsului (spre exemplu, se poate folosi aceast─â op╚Ťiune c├ónd au fost comandate 4 c─âni ╚Öi una s-a spart pe drum). Okazii.ro trimite celor doi participan╚Ťi la tranzac╚Ťie sumele pe care cei doi le-au convenit astfel.
Negocierea se realizeaz─â prin Pagina reclama╚Ťiei din Centrul de Asisten╚Ť─â pentru Garan╚Ťia de Livrare. Solu╚Ťia trebuie s─â fie acceptat─â de ambii participan╚Ťi la tranzac╚Ťie pentru a deveni valid─â.

Procedura de returnare a produsului

├Än cazul ├«n care cump─âr─âtorul returneaz─â v├ónz─âtorului produsul, acest lucru trebuie s─â se ├«nt├ómple ├«n urm─âtoarea zi lucr─âtoare dup─â ├«n╚Ťelegere sau la expirarea celor 5 zile lucr─âtoare alocate pentru g─âsirea unei solu╚Ťii.

Dup─â expedierea coletului retur, v├ónz─âtorul are 10 zile lucr─âtoare la dispozi╚Ťie ├«n care poate face urm─âtoarele lucruri:

1. Confirmă primirea și calitatea returului.
În acest caz, Okazii.ro virează banii înapoi în contul cumpărătorului.

2. Reclam─â neprimirea returului.
├Än acest caz, cump─âr─âtorul are la dispozi╚Ťie 7 zile lucr─âtoare pentru a demonstra, ├«n baza unor documente, c─â a trimis produsul, dar v├ónz─âtorul nu l-a ridicat, a refuzat recep╚Ťionarea sau l-a recep╚Ťionat de fapt. Odat─â cu furnizarea acestor dovezi, banii ├«i sunt rambursa╚Ťi cump─âr─âtorului.
Dac─â trec cele 7 zile ╚Öi cump─âr─âtorul nu aduce informa╚Ťii care s─â contrazic─â reclama╚Ťia, banii ├«i sunt vira╚Ťi v├ónz─âtorului.

3. Confirmă primirea și reclamă calitatea returului.
Tranzac╚Ťia se blocheaz─â p├ón─â c├ónd se realizeaz─â o ├«n╚Ťelegere scris─â ├«ntre p─âr╚Ťi sau p├ón─â la o decizie a unor foruri competente.

4. Dac─â cele 10 zile lucr─âtoare trec f─âr─â nicio ac╚Ťiune din partea v├ónz─âtorului, banii sunt returna╚Ťi ├«n contul cump─âr─âtorului ╚Öi tranzac╚Ťia se ├«nchide.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne