Garantia de Livrare prin DPD

Ce este Garan╚Ťia de Livrare?

Garan╚Ťia de Livrare este un un serviciu de garantare a tranzac╚Ťiilor oferit de Okazii.ro. Pentru tranzac╚Ťiile realizate prin Garan╚Ťia de Livrare cump─âratorii au la dispozi╚Ťie 3 zile lucr─âtoare s─â confirme c─â produsul primit corespunde descrierii. ├Än caz contrar ├«l pot returna ╚Öi ├«╚Öi primesc banii ├«napoi.

Okazii.ro va transfera banii c─âtre v├ónz─âtor dupa ce cump─âratorul confirm─â calitatea produsului sau dac─â ├«n cele 3 zile lucr─âtoare nu a fost ini╚Ťiata o reclama╚Ťie.

Cum pot oferi cump─âr─âtorilor Garan╚Ťia de Livrare prin DPD ?

Pentru a oferi Garan╚Ťia de Livrare este suficient s─â livrezi produsele prin curierul DPD. Selec╚Ťia curierilor o faci la punerea ├«n v├ónzare sau la editarea unui produs.┬áCostul livr─ârii se va calcula ├«n mod automat ├«n func╚Ťie de greutatea coletului t─âu.

Cum trimit produsul?

La primirea unei comenzi va trebui s─â generezi din contul tau documentul de transport ╚Öi s─â ├«l printezi, dupa care s─â chemi curierul ╚Öi s─â precizezi c─â livrarea se va face prin Okazii.ro pentru a beneficia de tariful preferen╚Ťial.

Costul de transport va fi retras ├«n mod automat din contul t─âu de utilizator Okazii.ro ÔÇô la venirea curierului trebuie doar s─â ├«i predai coletul si documentul de transport printat.

Cum primesc contravaloarea produsului?

Ai 3 modalit─â╚Ťi prin care po╚Ťi ├«ncasa contravaloarea produsului v├óndut:
1. Într-un cont bancar
2. Prin mandat poștal
3. În contul de utilizator Okazii.ro
Po╚Ťi alege cum vei primi banii acces├ónd sec╚Ťiunea Date bancare din Contul meu

Când primesc banii pentru produsul vândut?

Dup─â ce cump─âr─âtorul confirm─â calitatea produsului primit sau trec cele 3 zile lucr─âtoare f─âr─â a fi ini╚Ťiat─â o reclama╚Ťie, iar Okazii.ro prime╚Öte confirmarea de la firma de curierat c─â banii au fost ├«ncasa╚Ťi.

Vei primi contravaloarea produsului din care se vor scadea comisionul de tranzac╚Ťionare Okazii.ro ╚Öi costul de transport. Pla╚Ťile se fac ├«n fiecare zi de joi a s─âpt─âm├ónii.

De ce s─â ofer Garan╚Ťia de Livrare?

Mai multe vânzări
ÔÇó Produsele pentru care este oferit─â Garan╚Ťia de Livrare sunt evidentiate ├«n site
ÔÇó Beneficiezi de mai mult─â ├«ncredere din partea cump─âr─âtorilor

Tarife mici la expedierea coletelor
ÔÇó 12,79 lei ├«n orice localitate din Romania prin DPD

Tarifele con╚Ťin TVA ╚Öi sunt calculate pentru livrarea unui colet de 1kg. Lista complet─â de tarife poate fi gasit─â aici.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne