Administrare magazin

Creare

Pentru a-ti deschide un magazin in Okazii.ro este necesar sa ai un cont de utilizator activ. Daca nu ai cont, te poti inregistra accesand urmatorul link: www.okazii.ro/inregistrare

Crearea magazinului se realizeaza accesand pagina http://magazine.okazii.ro/creare Aici ai posibilitatea de a alege abonamentul cel mai potrivit pentru nevoile tale.

De asemenea, ai si posibilitatea de a testa functionalitatea timp de 30 de zile daca alegi abonamentul Gold (serviciile gratuite se refera doar la abonamentul pentru magazin, fara sa includa tarifele de listare sau comisioanele).

Prezentare

Nume si descriere

Numele magazinului poate avea o lungime maxima de 30 de caractere si va fi afisat in partea stanga, deasupra categoriilor de produse.
Daca ai un site personal de vanzari, iti poti seta acelasi nume si pentru Magazinul Okazii.ro. In acest fel iti promovezi brandul mult mai eficient.

Exemplu: www.magazinulmeu.ro poate fi si numele de utilizator si numele magazinului, insa pentru a nu incalca Termenii si Conditiile site-ului, va fi de forma “magazinulmeu”.

Cand iti alegi numele magazinului trebuie sa tii cont de cateva reguli:Trebuie sa inceapa si sa se termine cu o litera sau o cifra;

– Nu poate incepe cu 3 sau mai multe litere “A” consecutive;
– Nu poate contine caractere “<“, “>” sau “@”;
– Nu poate fi numele de utilizator al altui membru Okazii.ro;
– Nu poate contine www oriunde in nume;
– Nu poate contine doua sau mai multe spatii sau caractere non-alfanumerice consecutive;
– Nu se poate termina cu o abreviere a domeniilor online (.com, .net, .ro, etc.);
– Nu poate fi un nume identic sau care creaza confuzii cu numele altor companii. Nu poate fi nume protejat prin drepturi de autor. De asemenea, nu se pot folosi in nume cuvinte ca: Okazii, MOKAzii, sau asemanatoare care pot crea confuzii;

Pentru a atrage si mai multi clienti adauga si o descriere generala a noului tau magazin. Aceasta poate avea o lungime intre 3 si 160 de caractere si est indicat sa prezinte pe scurt tipurile de produse pe care le comercializezi.

Atat numele magazinului cat si descrierea poti fi modificate din sectiunea de adminstrare a magazinului tau.

Logo

In cadrul magazinului poti incarca un logo propriu. Este indicat ca logo-ul incarcat sa fie cel al magazinului tau insa, pentru a respecta Termenii si Conditiile site-ului, acesta nu trebuie sa contina particula “www” sau domeniul (.ro, .com etc.). Ex.: www.magazinulmeu.ro va avea un logo in care va fi afisat “magazinulmeu”, pentru a nu incalca Termenii si Conditiile – divulgarea datelor de contact/site-uri concurenta).

Teme grafice

Temele grafice permit o peronsalizare mai avansata a magazinului tau in functie de specificul produselor comercializate.

In functie de abonamentul de care dispui, ai 5, 7 sau 10 teme grafice disponibile. Prin alegerea unei teme grafice potrivita vei putea oferi clientilor tai o experienta de navigare cat mai placuta.

Afisarea produselor

Pe homepage-ul magazinului tau, produsele pot fi afisate in forma clasica (lista) sau box (module a cate 3 produse).
Sistemul iti permite sa selectezi si numarul de produse afisate pe pagina, acestea pot varia intre 12, 15, 18, 21 si 24.

  • Ti-au fost utile informatiile?
  • Da   Nu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne