Înregistrarea pe site

Prin intermediul unui cont de utilizator vei beneficia de toate avantajele oferite de catre Okazii.ro.
Poți pune în vânzare produse

Poti adauga produse, cautari sau vanzatori in listele de favorite iar pentru fiecare iti poti seta alerte
Primești calificative pentru tranzacțiile realizate pe site

Poți plasa oferte pentru vânzările de tip Standard și Mokazie
Îți poți deschide un magazin și poți importa produsele tale

Pentru a-ți crea un cont de utilizator ai nevoie de o adresă de e-mail validă și de un număr de telefon înregistrat în rețelele Orange, Vodafone sau Telekom.

Etapele procesului
Crearea contului se realizează în 2 etape

– Introducerea datelor personale
– Validarea adresei de e-mail

Introducerea datelor personale
În primul pas al procesului va trebui să îți introduci numele de utilizator, parola pe care o vei folosi și adresa de e-mail care va fi asociată contului. La această adresă vei primi toate notificările legate de activitatea ta pe site.

Validarea adresei de e-mail
La adresa de e-mail indicată de către tine îți vom trimite un link pe care va trebui să îl accesezi pentru validarea adresei.

Validarea numărului de telefon
La prima punere în vânzare va fi necesar să îți asociezi contului un număr de telefon mobil. Acesta va fi trimis cumpărătorilor atunci când ai comenzi. La acest număr vei primi un cod de validare pe care va trebui să îl introduci pe site.

După confirmarea numărului de telefon contul tău va fi activ și îl vei putea folosi pentru a vinde pe Okazii.ro

Recuperarea parolei
Okazii.ro nu cunoaște parolele tale. Acestea sunt păstrate criptat, astfel încât nici măcar administratorii Okazii.ro nu le cunosc.
Pentru recuperarea parolei click aici. Va trebui să introduci numele tău de utilizator si un cod de sigurantă urmând ca la adresa de e-mail asociată contului să iti trimitem un e-mail pentru actualizarea parolei.

Numele de utilizator
La crearea contului îți va fi generat, în mod automat, un nume de utilizator. Acesta poate fi modificat de către tine accesând secțiunea Date cont.

Modificarea parolei
Îți poți schimba parola din secțiunea Contul meu în pagina de Setări.

Gestiunea datelor mele personale
Gestiunea datelor personale se realizează din secțiunea Contul meu. Aici poți modifica datele oricând vrei. In cazul modificarii adresei de e-mail sau a numarului de telefon este necesara confirmarea acestora prin intermediul unui e-mail de verificare sau a unui cod trimis prin SMS la numarul nou de telefon.


Inregistrarea in calitate de persoana juridica:

Pentru a-ti activa contul de persoana juridica este necesar sa accesezi sectiunea Date cont si sa alegi optiunea Cont business. Dupa introducerea datelor de facturare si salvarea acestora vei putea descarca si contractul de prestari servicii pe care il poti trimite semnat si stampilat la adresa:

Bitfactor SRL
B-dul Pierre de Coubertin Nr 3-5, Office Building, Etaj 2
Sector 2, Cod Postal 021901
București;

Stergerea contului

Orice utilizator al contului isi poate sterge contul si datele personale asociate acestuia atata timp cat nu are sume restante de plata. Stergerea contului se realizeaza accesand sectiunea Setari/Date cont – optiunea Sterge contul. Operatiunea de stergere dureaza 24h, interval in care utilizatorul poate anula solicitarea. Alternativ, stergerea se poate realiza prin prin trimiterea unei solicitari de pe adresa de email asociata contului la adresa de email suport@okazii.ro.

Informatiile au fost utile?
DaNu

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne